top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Hopelijk bent u al net zo enthousiast als wij.

Mogen wij ook u helpen meer online resultaat te halen?

Reclamebureau Zierikzee

Reclamebureau Zeeland

​Het no-nonsense reclamebureau in Zeeland:

✔ Resultaatgericht

✔ Zeeuwse nuchterheid

✔ Persoonlijk & transparant

Reclamebureau 

Voordelen email marketing

01. Meetbaar resultaat

Wat levert het op? Dat is uiteindelijk de belangrijkste vraag.  Daarom krijgt u bij ons geen mooi beloftes maar meetbaar resultaat, op die manier is investeren niet erg.

02. Zeeuwse nuchterheid

MKB Marketing Zeeland is ontstaan uit de Zeeuwse nuchterheid die we allemaal kennen. Geen dure woorden of grote beloften maar gewoon concrete resultaten.

03.  Transparant & Persoonlijk

Wij houden van korte lijnen met een transparante aanpak. Niet steeds doorverbonden worden maar gewoon direct en persoonlijk contact.

Ons reclamebureau in zeeland:

Google reviews

Of bekijk wat andere van ons vinden:

Nog niet overtuigd?

U hoeft ons natuurlijk niet op onze blauwe ogen te geloven. 

Bekijk daarom wat wij al bereikt hebben voor onze klanten:

Wat doen wij precies?

Online marketing is essentieel om het bereik te vergroten van uw MKB onderneming in Zeeland. Welke mogelijkheden zijn er op dat gebied en hoe benut u deze? Ons reclamebureau in Zierikzee zorgt ervoor dat uw onderneming de juiste doelgroep bereikt.

 

Dit kunnen we bijvoorbeeld realiseren met een goedwerkende website, Google optimalisatie of social media marketing. Daarbij kenmerken we ons door een no-nonsense aanpak en resultaatgericht werken. De Zeeuwse mentaliteit dus!

Op "Wie zijn wij" pagina kunt u meer over ons lezen. Liever zien wat andere van ons vinden? Bekijk dan onze reviews, of onze klantcases

Reclamebureau in Zeeland voor MKB’ers

MKB Marketing Zeeland is als reclamebureau specifiek gericht op MKB’ers. Als midden – en kleinbedrijf heeft u een andere doelgroep en insteek dan een bedrijf met honderden werknemers. Wél wilt u natuurlijk een goede klantenkring opbouwen. Door slim gebruik te maken van online marketing in Zeeland kunt u verrassend veel mensen bereiken. Zeker wanneer u diensten levert (bouw, autogarage, elektricien, kapper), is het van belang dat u klanten in de omgeving van Zeeland werft.

 

Ons reclamebureau heeft ervaring met plaatselijke online marketing, zodat u de juiste klanten bereikt.

Heeft u juist een webshop en wilt u mensen door heel Nederland bereiken? Dan helpen we u graag met een effectieve online marketingstrategie!

reclamebureau in zeeland

Online marketing bij een reclamebureau?

In het kort houdt online marketing in dat u uw product of dienst promoot via internet. Dit kan op allerlei manieren. Voor veel ondernemingen is de basis een website of webshop. Daarbij is het belangrijk dat de website of online shop weergeeft waar uw bedrijf voor staat. Denkt u bijvoorbeeld aan een huisstijl, afbeeldingen, video’s en goede teksten. Met onder meer deze middelen zet u uw onderneming krachtig neer als merk!

Zodra u een eigen website, stijl en ‘persoonlijkheid’ heeft, wilt u daarmee natuurlijk uw doelgroep bereiken.

Dat kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

 • Google optimalisatie (beter gevonden worden door Google)

 • Social media

 • Online adverteren

Er zijn verschillende manieren om Google optimalisatie en social media in te zetten. Wij kijken graag welke online marketingstrategie het beste past bij uw MKB onderneming in Zeeland!

Hoe bereikt u uw doelgroep als MKB’er in Zeeland?

Als u plaatselijk klanten wilt bereiken, is het belangrijk om online marketing op maat in te zetten. Een meubelmaker in Zierikzee heeft er weinig aan als zijn website veel bezoekers aantrekt uit Drenthe. Het specialisme van ons reclamebureau in Zierikzee is om te zorgen dat uw online marketing op de goede plaats terecht komt: of u nu alleen actief bent in Zierikzee, Zeeland of door heel Nederland met een webshop!

Om als MKB’er uw doelgroep te bereiken kunt u ook zelf al iets doen:

 • Wees actief op plaatselijke social media pagina’s, zoals relevante Facebook pagina’s

 • Netwerk met andere ondernemers in Zierikzee door bijvoorbeeld plaatselijke evenementen te bezoeken, borrels, etc.

 • Maak een profiel aan op LinkedIn

Online marketing in Zeeland voor webshops

Webshops winnen aan populariteit. Mensen zijn immers niet meer gebonden aan een winkel in de buurt, maar kunnen online eenvoudig artikelen bestellen. Hoe kunt u uw MKB webshop in Zeeland een vliegende start geven?

 

Wij als marketing bureau kunnen het volgende voor uw webshop doen:

 • Het opzetten van een online shop met voorraadbeheer en een veilig betaalsysteem.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om een goedlopende webshop te creëren. Bekijk hier al onze mogelijkheden. Vrijblijvend contact opnemen met ons reclamebureau in Zierikzee kan natuurlijk ook.

Google optimalisatie voor uw website: wat is het en waarom is dit belangrijk

De meeste bezoekers krijgt uw website of webshop via Google. Google optimalisatie betekent dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan. Daarvoor maken we gebruik van bijvoorbeeld:

 • SEO (search engine optimization)

 • SEA (search engine advertising)
   

SEO helpt om op het juiste moment door de juiste doelgroep gevonden te worden. Met SEA kunt u (betaald) adverteren in Google. Google optimalisatie is één van de specialisaties van ons reclamebureau in Zierikzee. Door dit optimaal in te zetten, kunnen we bijvoorbeeld een groot aantal bezoekers naar uw website trekken!

reclamebureau zeeland
reclamebureau zierikzee
bottom of page