top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Bedrijfsfotografie & Bedrijfsfilm

65%

Meer betrokkenheid bij visuele content.

90%

Van de online shopper vonden video's nuttig.

94%

Meer bereik met relevante beelden

Bedrijfsfotografie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Geef uw bedrijf een geweldige eerste indruk met professionele bedrijfsfotografie. Goede bedrijfsfoto’s geven de uitstraling van uw product of dienst een enorme boost.

Bedrijfsfotografie voorbeeld
bedrijfs fotografie zeeland
fotografie zeeand
zakelijke fotografie zeeland
bedrijf fotograaf in zeeland

Een gemiddeld persoon leest maar 20% van een normale webpagina. Daarnaast blijft beeldmateriaal zoals bedrijfsfoto’s bij 80% van de mensen beter hangen. Professionele bedrijfsfotografie leveren u dus veel op. Met ons professionele apparatuur kunnen we uw bedrijf de uitstraling meegeven die het verdiend. Bent u nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden? Neem gerust contact op over de mogelijkheden van bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfilm

Een mens neemt visuele informatie 600.000x sneller op dan geschreven tekst. Hierdoor kunt u in een korte bedrijfsfilm veel meer over uw bedrijf of product vertellen. Daarnaast onthoudt 80% van de mensen beelden beter dan tekst. Met uw bedrijfsfilm blijft u veel beter hangen bij uw klanten.
Genoeg redenen dus voor het maken van een bedrijfsvideo. Bent u nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden? Neem gerust contact op over de mogelijkheden van bedrijfsfilm.

Zet uw bedrijf of product in de schijnwerpers met een unieke video! Met een bedrijfsfilm kunt u zich online onderscheiden. Met onze professionele apparatuur kunnen we de bedrijfsvideo creëren die bij u bedrijf past. 

bottom of page