top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Seo Zeeland

  • U wilt dat uw website meer bezoekers krijgt?

  • U wilt meer klanten binnenhalen?

  • U wilt binnen én buiten Zeeland opvallen?

Zorg dan ervoor dat uw website bovenaan komt in Google!

Maar wat is de beste manier om dit aan te pakken?

Google reviews

De oplossing: SEO

Search Engine Optimalization, kort SEO. In het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Snel en gemakkelijk gevonden worden is een van de belangrijkste onderdelen van website marketing. Dat wil zeggen: uw website moet prominent en bovenaan in de zoekresultaten komen als iemand naar uw product zoekt.

Er zijn meerdere zoekmachines, waaronder Google, Bing en Yahoo. 92% van de mensen gebruikt Google. Daar ligt de focus in dit artikel op SEO voor Google.

 

Hoe hoger de ranking bij zoekmachines, hoe meer bezoekers – en clicks – u op uw website zult krijgen. En hoe meer bezoekers op de website, hoe meer klanten u er uithaalt. 

Landelijk vs  lokale SEO in Zeeland.

De resultaten die naar voren komen in Google zijn afhankelijk van het zoekwoord (engels: keyword). Als er dus gezocht wordt naar "boekhoudprogramma voor het mkb" komen de websites naar boven die Google hierbij het beste vindt passen. De resultaten zijn grotendeels onafhankelijk van de locatie. Dus waar u ook zoekt in Nederland u krijgt dezelfde websites te zien.

Ik zeg grotendeels locatie onafhankelijk omdat locatie wel invloed heeft. Hoeveel verschil hangt af van het zoekwoord. Voor een boekhoudprogramma maakt locatie niet veel uit. Maar voor een fietsenmaker wel. Als u in Zeeland een fietsenmaker nodig heeft, heeft u weinig aan een fietsenmaker in Groningen. 

In dit geval weegt Google afstand tot uw locatie mee. Een fietsenmaker in Zeeland scoort dan automatisch hoger. Met SEO zijn er verschillende manieren om uw website te optimaliseren zodat deze lokaal beter gevonden wordt. Ik leg er 3 uit. 

Locatie toevoegen aan uw website.

Door uw locatie toetegvoegen aan uw website weet Google waar uw bedrijf zich bevindt. Dit kan met letterlijke tekst maar ook met een stukje code op te website.

Google Maps

In veel zoekgevallen komt er eerst een lijst met verschillende bedrijven in de buurt naar boven. Dit werkt via Google maps. Door uw pagina daar te optimaliseren komt u sneller naar boven.

Optimaliseren voor lokale zoekwoorden.

Veel mensen zetten een locatie in hun zoekwoord. Dus ze Googlen geen stratenmaker maar stratenmaker Zeeland, of stratenmaker Goes. Door op deze zoekwoorden te optimaliseren wordt uw website lokaal beter gevonden.

lokale seo

Een website is het gezicht van uw bedrijf.

Een website…

  • geeft een eerste indruk voor de (potentiële) nieuwe klant.

  • maakt uw bedrijf online vindbaar.

  • is belangrijk voor een professionele uitstraling.

Bij 80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf op de website. Daarom zorgen wij voor een website waar u trots op kunt zijn, en die resultaat oplevert.

Een website hebben die er mooi uitziet is geweldig, maar u heeft er weinig aan als mensen deze niet kunnen vinden. Het is aan de zoekmachines om te beslissen of uw website het waard is om op de eerste pagina te staan. Uw website moet eisen voldoen waar de zoekmachines naar kijken. Klinkt ingewikkeld? Maakt u geen zorgen, we helpen u daar graag mee.

Als SEO-experts uit Zeeland maken we uw bedrijf online zichtbaar(der). Wij beloven geen gouden bergen, maar met onze ervaring en strategie zorgen we voor die extra klanten uit uw website. Net zoals we al hebben laten zien bij onze klanten. 

4. Optimalisatie

Nu de optimalisaties van SEO Zeeland voor uw website: Soms is een grondige aanpak nodig. We verbeteren niet alleen huidige websites, maar ontwikkelen ook volledige nieuwe websites. 

We maken tijdens de optimalisatie een verschil tussen on-page en off-page factoren.

Off-page: maatregelen die buiten de eigen website worden gerealiseerd. Dit gaat om het bouwen van backlinks en vertrouwen naar uw website.

On-page: factoren op de website zelf. Wij zorgen ervoor dat uw website de juiste teksten, woorden, zinnen en structuren gebruikt. Alles voor een gebruiksvriendelijke ervaring en een hogere score in Google.

5. Linkbuilding

Wij bouwen hoge kwaliteit backlinks naar uw site. Linkbuilding gaat over links naar, vanaf en binnen uw website. De focus ligt hier op andere relevante en vertrouwde websites. Via onder andere gastbloggen, linkruil en social media zorgen we voor meer links naar uw website.

 

Hoe meer serieuze links, hoe beter de autoriteit in Google. En hoe beter u hierin scoort. 

6. Seo content

Uiteindelijk schrijven we samen met u overtuigende content. Content dat niet alleen goed gevonden wordt maar ook nog eens ie boeiend, krachtig en authentiek is. 

Seo in zeeland
seo zeeland
seo in zeeland
seo analyse zeeland

Maar hoe doen we dat?

Voordat we beginnen kijken we samen met u naar een aantal basis vragen: Welke doelgroep wilt u aanspreken? Hoe wilt u zich positioneren? Met welke problemen heeft uw klant te maken? Hoe kunt u hem activeren om een aankoop te doen?

1.  SEO-Analyse

We kijken naar de status van uw actuele website. Is er een logische structuur te vinden? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? Zijn er technische problemen?  Deze fouten en inhoudelijke problemen lossen we op. Zo leggen we een basis waaruit we verder kunnen bouwen.

2. Keywordonderzoek

Wat zijn de gouden keywords waar uw website op zou moeten scoren? Waarnaar is uw (potentiële) doelgroep op zoek? Doormiddel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek stellen we een woordenlijst op. Deze woorden zijn geschikt om te gebruiken in  teksten, blogs en bijdragen op uw website. Google leest uw teksten en herkend waar het over gaat. Zo scoort u hoger op de zoekwoorden waar uw potentiele klanten naar zoeken.

3.  Concurrentieonderzoek

Bij het vinden van een het gouden zoekwoord speelt ook de concurrentie mee. Het scoren op een zoekwoord met hoge concurrentie is een stuk lastiger. Er gaan dan meer tijd en geld zitten in dat zoekwoord. Er kan ook worden gekozen om te focussen op specifieke zoekwoorden met minder concurrentie.

 

Daarnaast kijken we waar uw concurrenten op scoren en hoe wij dit beter kunnen doen. Met deze 2 factoren bepalen we uiteindelijke de succes strategie. 

Ook meer resultaat uit uw website?

Net als onze andere klanten ook meer resultaat halen uit uw website?

We helpen u hierbij graag. Nodig ons uit voor een bakje koffie, en we bespreken de mogelijkheden. 

Verstuur de uitnodiging:

Bedankt voor de uitnodiging, we nemen binnenkort contact op!

Google reviews

bottom of page