top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Website laten maken In Zeeland

Een website waar u trots op bent. Een website die mensen kunnen vinden. Die bovenaan komt in Google en steeds meer organische bezoekers krijgt. Een website die u offerte aanvragen oplevert. En u nieuwe klanten brengt.

 

Dat is waar wij enthousiast van worden. Geen lange vergadering over een theoretisch marketingmodel maar handen uit de mouwen en aanpakken. 

We kunnen natuurlijk van alles over onszelf vertellen, maar lees eerst even onze reviews, of bekijk onze klantcases, deze spreken namelijk voor zich.

Meer over ons weten?

Eindeloos vergaderen over de visie en missie van uw bedrijf? Doe maar niet. Gewoon handen uit de mouwen en doorpakken. Daar worden we blij van. Beter voor uw resultaat. Beter voor uw factuur.


Als u uw website laat maken bij MKB Marketing Zeeland bent u verzekerd van het volgende:

  • Nergens aan vast.

  • Aantoonbare resultaten.

  • Duidelijk wat u betaalt, en waaraan u betaalt.

 

Waarom uw website laten maken bij MKB Marketing Zeeland?

Google reviews

De belangrijkste onderdelen bij een website laten maken:

Aangepast aan uw wensen

Als u investeert in een website laten maken wilt u natuurlijk dat deze aansluit aan uw wensen. Het webdesign moet de uitstraling hebben die past bij uw bedrijf en klanten aanspreken. Daarom werken wij met maatwerk. Wij bespreken wat bij uw past en wat u mooi vind en gaan daarmee aan de slag.

Vindbaar in Google

Een mooi webdesign heeft geen waarde op het moment dat (potentiële) klanten de website niet kunnen vinden. 68% van alle online ervaringen begint bij een zoekmachine, en 92.5% van de mensen gebruikt Google als zoekmachine. Daarom is het belangrijk dat u goed vindbaar bent in Google. Wij optimaliseren uw website voor Google, dit wordt ook wel SEO genoemd. Meer informatie over dit onderwerp? Lees hier verder.

Voor elk budget

Elk bedrijf is anders en zo ook elke website. Elk bedrijf heeft andere eisen bij het laten maken van een website in Zeeland. Aangezien de functionaliteit en de grootte flink kunnen variëren, variëren de kosten ook. Wij houden rekening met uw wensen en met uw budget. Wij sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden of mogelijke kosten. Vul hier het contact formulier in, stuur een mailtje of geef ons gewoon een belletje.

Bedrijfsfotografie & Video

Kleine kans dat u alle tekst op deze pagina heeft gelezen. Vrijwel alle websitebezoekers scannen een website. Ze bekijken foto's en lezen grotendeels alleen koppen. Daarom is het belangrijk dat foto's op uw website bezoekers aanspreken. Ze moeten overbrengen wat u bedrijf doet. Met foto's en video's die wij zelf maken zorgen we ervoor dat uw website tussen alle andere uitspringt. En zo de aandacht vast houdt van de bezoeker.

Al net zou enthousiast als wij?

Verstuur de uitnodiging:

Bedankt voor de uitnodiging, we nemen binnenkort contact op!

Nodig ons uit voor de koffie. Geen opdringerige verkoper maar gewoon 2 nuchtere Zeeuwen die weten waar ze het over hebben. Zo wordt er geen contract door uw strot geduwd, maar bespreken we gewoon wat opties.
Ook wel eens Lekker toch?  

Perfect voor elk apparaat

Tegenwoordig komen de bezoekers van een website niet alleen maar via een computer of laptop. Een grootdeel van de bezoekers komen via mobiel of tablet. Elk van deze schermen heeft andere afmetingen. Wilt u een nieuwe website laten maken? Let er dan op dat het webdesign geoptimaliseerd is voor gebruik op elk schermformaat.

Gemakkelijk zelf te beheren

U bent geen webdesigner maar wilt toch wel eens iets aanpassen. Als er aanpassing moet worden gedaan aan de website wilt u dit natuurlijk even zelf kunnen doen. Dat begrijpen wij, daarom werken wij met een CMS systeem waar u zelf makkelijk kunt inloggen en eenvoudig wijzigingen kan aanbrengen in het webdesign.

Toekomstbestendig

Een investering in een website is een investering in de toekomst. Daarom wilt u dat de website voorlopig mee kan en toekomstbestendig is. Wij zorgen dat uw website de komende jaren mee kan zodat u nog lang kan profiteren van de investering.

Website laten maken zeeland
Een website laten maken in zeeland

Hoe dit heeft uitgepakt voor onze klanten?

bottom of page