top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

In 80% van de gevallen blijven beelden beter hangen dan tekst. Online zijn we vaak wat lui. We bekijken foto's, video's en lezen wat koppen. Met foto's en video's geven we de toekomstig medewerker een kijkje in uw bedrijf.  

Video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit geldt ook voor een advertentie. Een video trekt de aandacht en blijft beter hangen. Daarom maken we een korte video die opvalt en uitnodigt om op de advertentie te klikken.

Personeelswerving 

Vacature, personeel gezocht, collega's gezocht. Je ziet het tegenwoordig overal. Het lijkt wel of iedereen personeel zoekt. Een simpele vacature op facebook of in de krant levert amper meer sollicitanten op. Daarom moet het anders. En het kan anders. In 3 simpele stappen zorgen we voor uw nieuwe werknemer. 
 

De stappen:

  • Content

  • Landingspagina

  • Adverteren
     

Deze opzet van personeelswerving komt niet uit de lucht vallen maar hebben we al eerder succesvol gebruikt.
Benieuwd naar een praktijk voorbeeld? Lees hoe we 28 sollicitanten in 1 maand kregen voor Vervaet.

De volgende stap is een goede landingspagina. Dit is de pagina waar mensen terecht komen (landen) na het klikken op een advertentie.

Deze landingspagina maakt uw toekomstig personeel enthousiast over uw bedrijf. Want eerlijk, het is best leuk om bij u te werken toch?

Daarnaast geeft de langingspagina die ene twijfelaar een duwtje in de goede richting. Zodat hij toch contact opneemt. 

De content is gemaakt en van de landingspagina krijg je direct zin om te solliciteren. Nu nog mensen bereiken.

Dit doen we met online adverteren. Met online adverteren kunnen we heel specifiek de juiste doelgroep bereiken. Daarom is het in verhouding veel goedkoper. 

Het principe van met scherp schieten in plaats van met hagel. Kijk maar naar het voorbeeld hiernaast.

Personeelswerving

Dan bent u niet de enige. Wees anders en val op! Net als Vervaet kunnen kiezen uit de sollicitanten? Neem contact gerust op! We helpen u graag met uw personeelswerving.

bottom of page