top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Nieuw project

Webdesign + Bedrijfsfotografie + Bedrijfsfilm

Webdesign:

  • Volledig nieuwe website

  • SEO optimalisatie

  • Geoptimaliseerd voor elk scherm.

Wendel de Joode autotechniek is een jong bedrijf dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerde garage in Goes. Maar daar stoppen ze niet, Pieter van Wendel de Joode weet dat stilstand achteruit gang is en heeft daarom mooie toekomst plannen. Een onderdeel van deze plannen is online beter gevonden worden door potentiële klanten. Een volledig vernieuwde website was hierin de eerste stap, de komende tijd gaan we deze verder optimaliseren zodat er het maximale resultaat uit de website kan worden gehaald.

Voor de nieuwe website zijn naast de video ook foto’s geschoten. Door het personeel van Wendel de Joode autotechniek in beeld te brengen heeft de website de persoonlijke touch gekregen die een autogarage nodig. Zo wordt vertrouwen gecreëerd bij de klant, je wilt natuurlijk dat je auto in goede handen is.

Bedrijfsfotografie van de werkzaamheden

Bedrijfsfilm

Bij een goede online uitstraling hoort natuurlijk een mooie bedrijfsfilm. Met deze bedrijfsfilm laat Wendel de Joode autotechniek zien wat het allemaal in huis heeft. De verschillende diensten en vakgebieden komen in de video naar voren en specialismen worden extra uitgelicht.

bottom of page