Open Site Navigation

Website laten maken In Zeeland

voorbeeld van website laten maken zeeland

Aangepast aan uw wensen

Elk bedrijf is anders zo ook elke website, daarom werken wij met maatwerk waarin we uw website aanpassen aan uw wensen.

Toekomst bestendig

De online wereld veranderd snel, daarom moet uw website mee veranderen. Onze websites zijn toekomst bestendig zodat deze jaren mee kunnen.

Gemakkelijk zelf te beheren

Natuurlijk wilt u zelf wel eens wat nieuwe content toevoegen aan uw website.  Bij ons kunt u gemakkelijk inloggen op uw website en hierin aanpassingen maken.

Voor elk budget

Een nieuwe website hoeft geen groot bedrag te kosten. Bij MKB Marketing Zeeland houden we niet alleen rekening met uw wensen maar ook met uw budget.

Welke website past bij u?

Wij bieden diverse opties aan voor websites. Hieronder ziet u de meest gebruikte opties en de voordelen. Bent u opzoek naar iets anders of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

Meest gekozen

Toekomst bestendig

10 Pagina's naar uw wensen

Perfect voor elk  apparaat

Vindbaar in Google

SSL Certificaat

Gemakkelijk zelf aan te passen

Professionele bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfilm

Website & Content

Maatwerk webdesign volgens uw wensen + Professionele bedrijfsfoto / bedrijfsvideo.

€ op aanvraag

Premium website

Maatwerk webdesign volledig gebouw naar uw wensen

10 Pagina's naar uw wensen

Perfect voor elk  apparaat

Vindbaar in Google

SSL Certificaat

Gemakkelijk zelf aan te passen

Toekomst bestendig

€ op aanvraag

Standaard website

Standaard website aangepast aan uw wensen.

4 Pagina's naar uw wensen

Perfect voor elk apparaat

Vindbaar in Google

SSL Certificaat

Toekomst bestendig

Gemakkelijk zelf aan te passen

€ op aanvraag

Waarom uw website laten maken bij MKB Marketing Zeeland?

We kunnen natuurlijk van alles over ons zelf vertellen, maar lees eerst even onze reviews, of bekijk onze klantcases, deze spreken namelijk voor zich.

Meer over ons weten?
Als u uw website laat maken bij MKB Marketing Zeeland bent u verzekerd van het volgende:

  • Zeeuwse nuchterheid

  • Korte lijnen en persoonlijk contact

  • Geen vage beloftes maar concrete doelen

  • Resultaatgericht

  • Transparantie over wat we doen en wat het kost.

 

Webdesign zeeland

Google reviews

Klantcase website laten maken zeeland

Aangepast aan uw wensen

Als u investeert in een website laten maken wilt u natuurlijk dat deze aansluit aan uw wensen. Het webdesign moet de uitstraling hebben die past bij uw bedrijf en klanten aanspreken. Daarom werken wij met maatwerk. Wij bespreken wat bij uw past en wat u mooi vind en gaan daarmee aan de slag.

Toekomstbestendig

Een investering in een website is een investering in de toekomst. Daarom wilt u dat de website voorlopig mee kan en toekomstbestendig is. Wij zorgen dat uw website de komende jaren mee kan zodat u nog lang kan profiteren van de investering.

U bent geen webdesigner maar wilt toch wel eens iets aanpassen. Als er aanpassing moet worden gedaan aan de website wilt u dit natuurlijk even zelf kunnen doen. Dat begrijpen wij, daarom werken wij met een CMS systeem waar u zelf makkelijk kunt inloggen en eenvoudig wijzigingen kan aanbrengen in het webdesign.

Gemakkelijk zelf te beheren

Elk bedrijf is anders en zo ook elke website. Elk bedrijf heeft andere eisen bij het laten maken van een website in Zeeland. Aangezien de functionaliteit en de grootte flink kunnen variëren, variëren de kosten ook. Wij houden rekening met uw wensen en met uw budget. Wij sturen u graag meer informatie over de mogelijkheden of mogelijke kosten, vul hier het contact formulier in, stuur een mailtje of geef ons gewoon een belletje.

Voor elk budget

Voorbeeld website laten maken

Bij MKB Marketing Zeeland maken we online marketing toegankelijk voor elk bedrijf. Wat uw branche of bedrijf ook is wij helpen u online naar een hoger niveau. Wij houden niet van vage beloftes maar van concrete doelen met resultaat.

Wij werken met 3 beloftes: FOCUS op resultaat, meedenken met uw organisatie, proactief in ons werk en dat met één vast aanspreekpunt voor u. Dit zorgt voor een goede samenwerking waar wij, u en het resultaat blij van wordt.

Waarom uw website laten maken bij MKB Marketing Zeeland?

Genoeg gelezen?

Gelukkig, hopelijk bent u net zo enthousiast als ons! Vul het contactformulier in, stuur ons een mailtje of geef gewoon een belletje.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Lees een van de volgende artikelen: Wie zijn wij? Wat is belangrijk bij een website laten maken?
Of bekijk een van onze andere diensten: Webshop, Google optimalisatie, Social media marketing, Bedrijfsfotografie.

Logo MKB Online Marketing Zeeland

Perfect voor elk apparaat

Tegenwoordig komen de bezoekers van een website niet alleen maar via een computer of laptop. Een grootdeel van de bezoekers komen via mobiel of tablet. Elk van deze schermen heeft andere afmetingen. Wilt u een nieuwe website laten maken? Let er dan op dat het webdesign geoptimaliseerd is voor gebruik op elk schermformaat.

Vindbaar in google

Een mooi webdesign heeft geen waarde op het moment dat (potentiële) klanten de website niet kunnen vinden. 68% van alle online ervaringen begint bij een zoekmachine, en 92.5% van de mensen gebruikt Google als zoekmachine. Daarom is het belangrijk dat je goed vindbaar bent in Google. Wij optimaliseren uw website voor Google, dit wordt ook wel SEO genoemd. Meer informatie over dit onderwerp? Lees hier verder.

De beveiliging van de website moet op orde zijn. Dit om de zowel de bezoeker als de website zelf te beschermen. Wij leveren altijd met de juiste beveiligingscertificaten en zorgen dat deze up to date blijven.

SSL Certificaat

Mobiele optimalisatie webdesign zeeland

Al net zo enthousiast als wij?

Mogen we u meer informatie mailen?

Bedankt voor de aanvraag!

Mobiele optimalisatie Website
webdesign zeeland

Google reviews