top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Uw Webshop laten maken
door MKB Marketing Zeeland:

webshop of website laten maken in zeeland

Uw klanten optimaal bediend

Uw webshop moet gebruiksvriendelijk zijn en uw doelgroep optimaal bedienen. Daarom maken wij uw webshop compleet op maat en aangepast aan uw wensen.

Toekomst bestendig

De online wereld verandert snel, daarom moet uw webshop mee veranderen. Onze webshop zijn toekomst bestendig zodat deze jaren mee kunnen.

Gemakkelijk zelf te beheren

Natuurlijk verandert regelmatig iets in uw assortiment. U kunt gemakkelijk uw webshop zelf aanpassen, producten toevoegen of wijzigen. 

Daarnaast kunnen wij u webshop voorzien van een eigen voorraadbeheer waardoor u altijd overzicht heeft over uw assortiment.

Voor elk budget

Een nieuwe webshop hoeft geen groot bedrag te kosten. Naast dat we rekening houden met uw wensen houden we bij MKB Marketing Zeeland ook rekening met uw budget.

Welke webshop past bij u?

Wij bieden diverse opties aan voor webshops en webwinkels. 
Hieronder ziet u de meest gebruikte opties en de voordelen. 

Meest gekozen

Webshop & Content

€ op aanvraag

Maatwerk premium webshop volgens uw wensen + Professionele bedrijfsfoto / bedrijfsvideo.

Veilige betalingssystemen

Perfect voor elk  apparaat

Vindbaar in Google

SSL Certificaat

Gemakkelijk zelf aan te passen

Toekomst bestendig

Voorraadbeheer

Email marketing

Professionele bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfilm

Webshop

Maatwerk Premium webshop volledig gebouwd naar uw wensen

Veilige betalingssystemen

Perfect voor elk  apparaat

Vindbaar in Google

SSL Certificaat

Gemakkelijk zelf aan te passen

Toekomst bestendig

Voorraadbeheer

Email marketing

€ op aanvraag

Genoeg informatie?

meer vragen?

Of lees hieronder verder

Mobiele optimalisatie webwinkel zeeland

Veilige betaalsystemen

Betalingen zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een webshop. Dit moet gebruiksvriendelijk en veilig gebeuren. Wij zorgen dat de betalingssystemen goed staan ingesteld en dat er betaald kan worden met de meeste gebruikte betaalmethoden als IDEAL, Paypal of creditcard.

Perfect voor elk apparaat

Steeds meer mensen shoppen via hun telefoon of tablet. Wij zorgen dat uw webwinkel geoptimaliseerd is voor alle apparaten. Zo kunnen uw klanten altijd bij u bestellen.

Vindbaar in Google

Googelen is niet voor niks een werkwoord geworden. 68% ven onze online-ervaringen begint bij een zoekmachine. Goed vindbaar zijn in google is daarom essentieel om voor uw webwinkel. Wij zorgen dat uw webshop geoptimaliseerd is voor google.

Toekomst bestendig

Met een webwinkel investeert u in de toekomst. Daarom wilt u een webshop die de komen de jaren er tegen aan kan. Wij zorgen dat uw webwinkel klaar is voor de toekomst met de juiste technieken.

Gemakkelijk zelf te beheren

Nieuwe producten? Andere prijzen? Of tekst aanpassen? U wilt natuurlijk niet elke keer afhankelijk zijn van een ander om iets aan te passen. Daarom is het belangrijk dat uw webshop makkelijke zelf aan te passen is. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk systeem waarin u zelf dit kunt beheren.

Voor elk budget

Elk bedrijf is ander en zo ook elke webshop. Misschien heeft u speciale wensen of juist helemaal niet. Daarom varieert een prijs van een webshop behoorlijk. Wat u eisen ook zijn wij zorgen dat uw webshop binnen uw budget valt. Benieuwd wat u kwijt zal zijn? Vraag hier een offerte aan.

webshop laten maken zeeland

Email marketing

Bevestiging van bestelling, bevestiging van verzenden, u hebt uw winkelwagen niet afgerekend, nieuwe producten, dit zijn allemaal onderdelen van een goede email marketing. Voor de verkoop maakt u klanten warm voor uw producten en na de bestellingen zorgt u dat ze tevreden zijn en bij u terugkomen. Dit kunnen wij allemaal voor u automatiseren zodat u er geen omkijken naar heeft. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voorraadbeheer

SSL-certificaat

Het SSL-certificaat zorgt voor een optimale beveiliging van uw webshop. Dit certificaat is nodig voor een toekomstgerichte webwinkel.

Overzicht over het de voorraad is belangrijk. U wilt natuurlijk voorkomen dat producten uitverkocht zijn. Bij onze webshops leveren een handig voorraadbeheer systeem waarin uw voorraad automatisch wordt bijgehouden en u gemakkelijk overzicht houdt.

webshop laten maken in zeeland
webshop laten maken

Wat is het verschil tussen een webshop en een webwinkel?

Simpel: er is geen verschil. Beide zijn een website met een betaalmethode waar klanten direct kunnen afrekenen. Webwinkel is de Nederlandsen variant van de veelgebruikte webshop.

Uw klanten optimaal bediend

De klant is koning is een vaak gebruikte uitspraak voor een reden, in elk goedlopend bedrijf staat de klant centraal. Bij het ontwerpen van uw webshop / webwinkel moet de klantbeleving ook centraal staan. Er moet een logische opbouw van de webwinkel zijn en een gebruiksvriendelijke design wat uw klant uitnodigt te kopen.

Bedrijfsfotografie webshop zeeland

Professionele bedrijfsfotografie

Mensen zijn visueel ingesteld een beeld spreekt meer aan, verwerken we sneller en onthouden we beter. Wij weten hoe belangrijk dit op een website is daarom kunnen wij voor de fotografie verzorgen zodat uw producten optimaal worden gepresenteerd aan uw klanten.

Professionele bedrijfsfilm

Klanten een echte impressie geven van uw bedrijf, product of dienst? Daar is een bedrijfsfilm ideaal voor. In een korte krachtige video leren klanten uw bedrijf of product kennen en worden alle voordelen direct in beeld gebracht. Met een goede bedrijfsfilm kunt u klanten veel beter binden en interesseren. Wij weten hoe belangrijk dit is daarom bieden we een pakket aan waarin het maken van een webshop en content is gecombineerd.

Wat het kost? Dat vertellen we u graag, neem gerust contact op.

bottom of page