Fotografie zeeland

1

Voordelig &
Effectief

Online marketing hoeft niet altijd veel geld te kosten.  Of dit nu gaat om het maken van een website / webshop, generen van lead via de social media of een bedrijfsfilm.

Als MKB bedrijf begrijpen we dit, daarom zoeken we altijd naar

de meest effectieve en voordeligste oplossing voor u

2

Betrouwbaar & Transparant

Met alle informatie die online te vinden is, ziet u door de bomen het bos niet meer. Daarom hechten wij bij MKB Marketing Zeeland veel waarde aan onze open en eerlijke communicatie waardoor het voor u

altijd duidelijk is wat u betaald en wat u hiervoor krijgt.

3

Nuchter &
Betrokken

 Als nuchtere Zeeuwen houden we niet van dure termen maar van duidelijke taal. Wij vinden onze relatie met u als klant belangrijk daarom houden wij van persoonlijk contact.

Dicht bij de klant en met beide benen op de grond, dat is waar wij voor staan!

Met onze open en eerlijke communicatie, helpen wij om voordelig uw online kansen te benutten!

Wiljan Pannekoek

Eigenaar

Wiljan MKB Marketing zeeland

Wiljan Pannekoek

Eigenaar

Doortastend & Analytisch

Als geboren Zeeuw zit al sinds jongs af aan ondernemen en online marketing in mijn bloed. Vanuit familie en vrienden hoorde ik de problemen en frustraties die zij ondervonden bij het vinden van een online marketing bureau.

"Wat mij verbaasde was de ondoorzichtigheid van deze markt en de vaagheid waarmee diensten worden aangeboden."

Hier wilde ik verandering in brengen. Daarom ben ik samen met Stijn MKB marketing zeeland gestart zodat we ondernemers kunnen helpen om de online kansen te benutten.

Stijn MKB Marketing zeeland

Stijn Buijsrogge

Eigenaar

Resultaatgericht & Creatief

Ik heb de laatste jaren gestudeerd in Brabant, ondanks dat ik van de lange Brabantse nachten ben gaan houden, heb ik geen enkel moment getwijfeld om terug te keren naar het Zeeuwse. Tijdens mijn studie ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in online marketing.

"In Zeeland ligt enorme potentie op het gebied van online marketing. Samen resultaten behalen op dit gebied vind ik het mooiste wat er is."

Online marketing zal in de toekomst alleen maar groter worden. Samen met Wiljan wil ik de MKB bedrijven in Zeeland mee laten profiteren van deze groei.

Betrokken bij onze klant
Online marketing met zeeuwse nuchterheid

Als MKB bedrijf weten wij als geen ander wat er op u als ondernemer af komt. In alle drukte is online marketing vaak een ondergeschoven kindje. Terwijl hier tegenwoordig juist zoveel kansen liggen.


Wij willen het Zeeuwse MKB helpen de kansen van online marketing te benutten.

Met Zeeuwse nuchterheid betrokken bij onze klant.