top of page
Open Site Navigation

No-nonsense & Effectief

Uiteindelijk draait online marketing om resultaat. Of dit nu gaat om het maken van een website / webshop, generen van leads via de social media of een bedrijfsfilm.

Als MKB bedrijf begrijpen we dit, daarom zoeken we altijd naar

de meest effectieve oplossing voor u

1

Betrouwbaar & Transparant

Met alle informatie die online te vinden is, ziet u door de bomen het bos niet meer. Daarom hechten wij bij MKB Marketing Zeeland veel waarde aan onze open en eerlijke communicatie waardoor het voor u

altijd duidelijk is wat u betaald en wat u hiervoor krijgt.

2

Nuchter & Betrokken

Als nuchtere Zeeuwen houden we niet van dure termen maar van duidelijke taal. Wij vinden onze relatie met u als klant belangrijk daarom houden wij van persoonlijk contact.

Dicht bij de klant en met beide benen op de grond, dat is waar wij voor staan!

3

Stijn Buijsrogge

Wiljan Pannekoek

300g bloem, 1 tl zout, 3 eieren, 500 ml melk.

Zo zijn ze het best. Maar u bent waarschijnlijk niet opzoek naar het recept van mijn achternaam.

Wat u wel zoekt is iemand die enthousiast wordt van resultaat. De website van Bogaard Grondwerken een enorme upgrade geven. Scoren op dat ene zoekwoord in Google. De eerste offerte aanvraag voor Mol Kraanverhuur. Daar krijg ik een kick van. Daar doe ik dit voor. Stappen zetten en resultaten boeken.

En als ik daar niet mee bezig ben? Dan sta ik mezelf uit te sloven in de sportschool of bij de boksles.

Tijdens mijn studie in Breda ben ik van de lange Brabantse nachten gaan houden. Toch heb ik geen moment getwijfeld om terug te keren naar het Zeeuwse.

Het besluit om voor mezelf te beginnen is pas echt genomen toen ik mijn vader hielp bij de boerderijwinkel. Na het maken van een nieuwe site en 2 weken online adverteren moest ik stoppen omdat ze de bestellingen niet meer aankonden. Dat was het dacht, ik dit kan ik ook voor andere bedrijven betekenen.

We specialiseren ons elk op een vakgebied waar we goed in zijn, zo brengen we het technische en creatieve samen. Op die manier kunnen we we veel, maar we kunnen natuurlijk niet alles zelf. Daarom werken we samen met verschillende MKB bedrijven en freelancers om u de hoogste kwaliteit te leveren.  

Doen jullie alles zelf?

Een gezicht bij het bedrijf:

Wie u in huis haalt?

Dit zijn wij. De 2 gasten achter MKB Marketing Zeeland, en de gasten die u aan de lijn krijgt. Niet als verkoper maar als mede-ondernemer.

Als MKB bedrijf onszelf weten wij als geen ander wat er op u als ondernemer af komt. In alle drukte is online marketing vaak een ondergeschoven kindje. Terwijl hier juist zoveel kansen liggen.

De kansen zien en benutten is wat ons goed maakt in ons werk. En u de resultaten laten zien van ons werk, daar doen we het voor.

bottom of page