Online marketing in zeeland-Zierikzee
MKB marketing zeeland

Geen dure termen, maar duidelijke taal!

MKB Marketing Zeeland

Online marketing Zeeland

Onze referenties:

Dus u wilt  resultaat halen met online marketing?

No-Nonsense online marketing Voor Het Zeeuwse MKB.

Hoe wij voor uw bedrijf resultaat halen:

Online marketing zeeland - bedrijfsfoto

Online marketing bureau zeeland

Wie zijn wij?

Online marketing bureau zeeland

Ook in zeeland kunnen we niet meer om online marketing heen.

Kies daarom voor MKB Marketing Zeeland:​

Open & eerlijk

Focus op resultaat

Zeeuwse nuchterheid

 Specialist in online marketing

 

U wilt natuurlijk als MKB’er profiteren van de kansen in online marketing, alleen dit is niet uw specialiteit en u heeft geen zin om een vermogen kwijt te zijn aan een hoop vage beloftes en lege woorden.​

 

Kies daarom voor MKB Marketing Zeeland, wij laten uw bedrijf online resultaat halen. Met onze expertise helpen we uw bedrijf naar een hoger niveau. En benut u de online marketing kansen in Zeeland. Zonder dure woorden, maar resultaatgericht met concete plannen.

Online marketing bureau zeeland

Genoeg informatie?

Het online marketing bureau van zeeland

Hoe gaan wij te werk?

Wij maken online marketing toegankelijk voor het mkb in zeeland. Dit doen we door onze Zeeuwse nuchterheid te gebruiken. Deze Zeeuwse nuchterheid hebben we vertaald en 3 principes waar we onze samenwerking op baseren. Allereerst hebben wij oog voor resultaat. Het is leuk die online marketing, maar wat levert het op? Daar draait het uit eindelijk om. Wij passen onze online marketing strategie aan op uw bedrijf en doelgroep, en gaan concreet kijken welke onderdelen het meeste zullen opleveren. Dit kan een website, webshop of bedrijfsfilm zijn of juist Seo/Sea, social media marketing of email marketing.

Personeel MKB Marketing Zeeland

Proactief met korte lijnen.

Ons tweede principe is dat wij proactief meedenken met uw organisatie. Wij staan niet langs de zijlijn maar zijn betrokken bij uw bedrijf. Wij werken niet om een factuurtje te sturen maar om uw bedrijf verder te helpen. Online marketing maakt ons enthousiast en met die enthousiasme komen we met ideeën en oplossingen voor uw bedrijf.

Ons derde en laatste principe is ook het simpelst, gewoon één aanspreekpunt. We kennen allemaal wel de frustratie tijdens contact met een bedrijf waarbij medewerkers lastig te bereiken zijn.
 

Daar doen wij niet aan, u krijgt één contact persoon waarmee u afspreekt, belt, mailt en appt.  Zo leren wij uw bedrijf kennen en leert u ons kennen. Beter voor u, beter voor ons en beter voor het resultaat. Dat is online marketing waar we gelukkig van worden.

Online marketing zeeland, wat houdt dat in?

Zeeuwse nuchterheid en korte lijnen. Maar meer dan dat, online marketing in Zeeland betekend dat wij online marketing lokaal kunnen inzetten. Het is leuk als iemand in Groningen uw website bezoekt, maar als onderneming in Zeeland heeft u daar weinig aan. De doelgroep zit vaak in de regio rond uw bedrijf. Plaatselijk klanten bereiken is daarom belangrijk gelukkig kan dit tegenwoordig heel goed via social media marketing, of zoekmachine optimalisatie.

Waar zijn jullie goed in?

Simpel, resultaat halen. Maar dat kan natuurlijk op veel manieren. Zoals u hierboven las, passen wij onze online marketing strategie aan op uw bedrijf en situatie.  Er zijn een aantal onderdelen van online marketing die vaak de basis vormen voor onze strategie. Website, webshop, google optimalisatie, social media marketing en content marketing.

Website in zeeland

Website in Zeeland

Een goede website is de basis van een goede online marketing strategie. Dit is uw online etalage waar u uw bedrijf promoot. 75% van de mensen baseert de geloofwaardigheid van uw bedrijf op uw website. Een goede website is dus essentieel voor goede online marketing. Functionaliteit, design en zoekmachine optimalisatie zijn belangrijke onderdelen van uw website en essentieel voor een goede online marketing. Lees meer over belangrijke aspecten van een website in onze blog of bekijk welk website pakket voor u geschikt is.

Webshop in Zeeland

Er wordt geschat dat in 2040 95% van de aankopen online zal plaatsvinden. Online uw producten verkopen wordt daarom steeds interessanter. Lokaal verkopen van producten via een webwinkel is ook goed mogelijk, en gebeurt steeds vaker. Een webshop is vaak uitgebreider dan een website, lees ons blog over wat belangrijke onderdelen zijn bij een webshop. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Google optimalisatie

92,5% mensen die iets opzoeken op internet gebruikt Google. Google optimalisatie is enorm belangrijk voor uw website. Hoe hoger uw website staat in de Google zoekresultaten hoe meer er op uw website wordt geklikt. Zoekmachine optimalisatie is daarom een belangrijk onderdeel van online marketing, ook bij online marketing in zeeland. Lokaal gevonden worden is steeds belangrijker en er zijn steeds meer tool voor lokale vindbaarheid. Wilt u meer bezoeker krijgen op uw website? Neem contact op, wij geven u graag advies!

Social media marketing

96% van de Nederlanders is actief op social media, en we zitten gemiddeld 98 minuten per dag op social media. Deze cijfers laten duidelijk zien dat social media een belangrijk onderdeel is van ons leven en van online marketing. Uw klant zit gegarandeerd op sociale media, het is daarom zonde om hier als bedrijf niks mee te doen. Sociale media is een ideale manier om nieuwe kanten aan te trekken en de band met bestaande klanten te verbeteren. Social media marketing is daarom een belangrijk onderdeel van uw online marketing. 

Het vergroten van uw volgers, en zo uw bereik, kan door relevante content te plaatsen. Dit kunnen foto’s, video’s of artikels zijn. Als uw goede content post zullen mensen uw bedrijf gaan volgen op social media.

 

Een andere manier om gebruik te maken van social media, is om daar gericht te adverteren.  Dit kan heel specifiek en lokaal, er kan op van alles gefilterd worden. Zo kunnen specifiek mensen in Zeeland of zelf in een stad getarget worden. Op deze manier verspilt u dus geen advertentie kosten aan mensen buiten uw doelgroep.

Meer informatie? Neem contact op! We helpen uw graag verder.

Of lees onze blog over social media marketing.

Online marketing lokaal zeeland

Genoeg informatie?

content marketing zeeland

Content marketing:

Mensen zijn visueel ingesteld: een beeld spreekt het meest aan. We verwerken beelden sneller dan tekst. Daarnaast is het aangetoond dat we beelden het beste onthouden. Dit gegeven kunt u inzetten als online marketing! Laat daarom uw professionele foto’s en video’s door ons maken.

 

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een bedrijfsvideo

  • Foto’s van uw bedrijf

  • Foto’s van uw producten
     

Kortom, professionele fotografie en video is één van de sterkste manieren om vertrouwen te wekken op uw website.

Google reviews

U hoeft ons natuurlijk niet op onze blauwe ogen te geloven. 
Bekijk daarom wat wij al bereikt hebben voor onze klanten.

Lees hier onze reviews, of bekijk hier onze klantcases.