top of page
Open Site Navigation
mkb online marketing bureau
Meer over ons
online marketing zeeland logo

Online marketing Zeeland

Het online marketing bureau voor het mkb in Zeeland.

Geen dure woorden, maar duidelijke taal!

Handen en de mouwen en doorpakken. Daar houden we van. Zonder lange vergaderingen over theoretische modellen. Wij houden van resultaat halen voor onze klanten. 

 

Een nieuwe website online zetten, offerte aanvragen binnen halen, scoren op dat ene zoekwoord.
Online marketing Zeeland met resultaat, daar worden we blij van.

 

Dus in het kort:

Focus op resultaat: geen vage beloften maar gaan voor concrete resultaten.
Zeeuwse nuchterheid: geen dure termen maar betrokken bij uw bedrijf.

Transparant en eerlijk: geen contract met kleine lettertjes maar vertrouwen in elkaar.

Google reviews

Webshop & E-commerce

Ook in Zeeland kopen we steeds vaker online en steeds minder offline. Een goede webshop is daarom steeds belangrijker. Wij zorgen voor een webshop die van kijkers kopers maakt.

Lees verder

Website 

Voordat u een nieuwe klant binnenhaalt heeft deze uw website al bekeken. 80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf op de website. Wij zorgen voor een website die uw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient.

Lees verder

Google optimalisatie

Een mooie website of webshop is de basis van online marketing. Zorgen dat u bezoekers krijgt is de volgende stap. Google optimalisatie is daarom de volgende stap in online marketing. 


Lees verder

Social media marketing

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig social media. In Zeeland is dit niet anders. Social media marketing is daarom een belangrijk onderdeel van online marketing. 

Lees verder

Bedrijfsfotografie & Video

Online zijn we gemakzuchtig. We kijken liever wat foto’s en video’s dan een lap tekst lezen. Daarom is bedrijfsfotografie zo belangrijk. Dit spreekt online veel meer aan dan een standaard foto van internet.

Lees verder

Personeelswerving

Werk heb ik wel, maar mensen. Het lijkt wel of iedereen personeel zoekt. Met een online campagne kunnen we u aan sollicitanten helpen.

Lees verder

Online marketing diensten

Online marketing Zeeland

Swipe

Bekijk onze succes verhalen:

Google reviews

Ook meer resultaat uit online marketing?

U bent natuurlijk benieuwd wat dit concreet voor u betekend. Dat vertellen we u graag, nodig ons uit voor aan bakje!

 

En nee, we duwen niet gelijk een contract door uw strot, maar bespreken gewoon eerlijk de mogelijkheden. Ook wel eens lekker toch?

Online marketig advies

Online marketing Zeeland: lokaal, landelijk of internationaal

Het is leuk als iemand in Groningen uw website bezoekt, maar veel bedrijven in Zeeland hebben daar weinig aan. Daarom zit er verschil tussen online marketing lokaal, landelijk of internationaal.

Lokaal

Bij lokale online marketing wordt er gefocust op de omgeving rond het bedrijf. De kan op verschillende manieren.

 

Zo wordt bijvoorbeeld bij online adverteren een straal ingesteld waar uw advertentie gezien wordt. Zo wordt uw advertentie alleen getoond aan potentiele klant. Dat scheelt weer in de kosten.

Bij Google optimalisatie wordt gefocust op lokale zoekwoorden. Dit zijn vaak zoekwoorden met een locatie erin. Dus bijvoorbeeld online marketing Zeeland. 

Landelijk

Niet iedereen verkoopt alleen lokaal. Veel bedrijven hebben klanten door het hele land zitten.  Logischer wijs is er dan ook meer concurrentie. Om dan resultaat te halen met online marketing moet er specifieker worden gekeken.

Met online adverteren moet er een specifiekere doelgroep worden ingesteld, en met Google optimalisatie kiezen we voor specifiekere zoekwoorden. In plaats van te optimaliseren voor het zoekwoord "eettafel" is vaak beter om te kiezen voor bijvoorbeeld "eikenhouten eettafel". Dat betekend minder concurrentie en daardoor minder kosten.

Benieuwd wat dit voor betekend? Nodig ons uit voor een bakkie.

Internationaal

Als laatste zijn er bedrijven in internationaal leveren. Hierbij gaat het niet alleen meer om locatie maar ook om taal. Hierbij is het eerste onderzoek naar het land erg belangrijk. Wat zoeken mensen op, waar hebben ze interesse in, wat is de concurrentie. 

Afhankelijk van de locatie kan er gekozen worden voor de manier van online marketing. Facebook advertenties, Google advertenties of toch Google optimalisatie. Laten we uw plan bespreken.

Online marketing Zeeland:

Wij maken online marketing toegankelijk voor het mkb in Zeeland. Dit doen we door onze Zeeuwse nuchterheid te gebruiken. Deze Zeeuwse nuchterheid hebben we vertaald en 3 principes waarmee we werken.

1.  Focus op resultaat

Online marketing Zeeland, klinkt leuk, maar wat levert het op? Daar draait het uiteindelijk om. Wij gaan concreet kijken welke onderdelen het meeste zullen opleveren. Dit kan een website of webshop zijn maar ook bedrijfsfilm, Seo/Sea, social media marketing of email marketing.

2. Niet langs de zijlijn, maar in het veld

Wij werken niet om een factuurtje te sturen maar om uw bedrijf verder te helpen. Wij staan niet langs de zijlijn maar zijn betrokken bij uw bedrijf. Online marketing maakt ons enthousiast en met die enthousiasme komen we met ideeën en oplossingen voor uw bedrijf.

3.  Korte lijnen - één aanspreekpunt

Ons derde en laatste principe is ook het simpelst, gewoon één aanspreekpunt. Niet 3x doorverbonden worden maar direct degene aan de lijn die uw project beheert.

Zo leren wij uw bedrijf kennen en leert u ons kennen. Beter voor u, beter voor ons en beter voor het resultaat. Dat is online marketing waar we gelukkig van worden.

bottom of page