top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Wilt u de online marketing van uw bedrijf opzetten of vernieuwen? Ons online marketingbureau is gespecialiseerd in alle online marketing. In zeeland gevestigd, dus we zitten zo in terneuzen.

Van een nieuwe website tot professionele fotografie: ons creatieve brein gaat meteen werken. 

Online marketing Terneuzen

Online marketing in Terneuzen voor het MKB

Als online marketingbureau zijn we gespecialiseerd in het midden – en kleinbedrijf. In het mkb worden er andere eisen gesteld dan aan marketing voor grote bedrijven. Zo is plaatselijke marketing voor het MKB belangrijk. Een kapsalon in Terneuzen heeft weinig aan online marketing die wordt opgepikt door mensen in Drenthe. Er zijn heel wat manieren op lokaal resultaat te halen. We kiezen de beste opties om voor u de beste resultaten te halen.

Lokaal online resultaat halen is natuurlijk leuk. Maar niet iedereen zen klanten zitten in alleen in zeeland. Daarom kunnen we er ook voor zorgen dat u landelijk of internationaal resultaat haalt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Nodig ons uit voor een bakje koffie. 

Onze specialisme:

Voor elke klant bekijken we welke online marketing het beste resultaat oplevert. Heeft u een nieuwe website nodig, of moeten we de bestaande website optimaliseren. Gaan we klanten bereiken via social media, of zetten we in op Google. 

 

We gaan kijken hoe we voor u het beste resultaat kunnen halen. U krijgt bij ons daarom geen verkoper aan de lijn, maar gewoon degene die uw online marketing beheert. Zo houden we die lijntjes lekker kort. Of dat nu in Terneuzen is, of ergens anders in het land.

De basis van online marketing in Terneuzen: een professionele website

In de meeste branches geldt dat een website het eerste is dat uw (toekomstige) klanten zullen bekijken. Op uw website is te zien:

 • Wat uw product of dienst is

 • Wie u bent en wat u doet

 • Wat uw tarieven zijn

 • De achtergrond van uw bedrijf

Een goede website bevat de juiste content om uw doelgroep te verleiden. Dat kunt u doen door middel van bijvoorbeeld de juiste tekst, fotografie en design. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Duidelijke presentatie van uw producten met goede informatie

 • Een pagina waarop u zichzelf voorstelt.

 • Een pagina met nieuws (indien van toepassing).

 • Een blog

Webshop & E-commerce

Ook in Terneuzen kan je niet meer om online marketing heen. In 2040 zullen 95% van de aankopen online plaatsvinden. Een webshop wordt daarom steeds belangrijker.

Lees verder

Website 

Bij het online kiezen van een bedrijf baseert 80% zich op de website. Daarom begint online marketing bij een goede website.

Lees verder

Google optimalisatie

Google optimalisatie houdt in dat uw website zo hoog mogelijk verschijnt in de Google zoekresultaten. Zo krijgt u meer bezoekers en uiteindelijke meer klanten.

Lees verder

Social media marketing

Social media marketing is één van de belangrijkste vormen van marketing voor het MKB. U kunt hier namelijk nauwkeurig uw doelgroep bereiken. 

Lees verder

Bedrijfsfotografie & Video

Met beeld vertelt u meer dan met woorden. Daarbij zijn foto – en videobeelden effectiever dan tekst: we verwerken ze sneller en we onthouden ze beter.

Lees verder

Personeelswerving

Steeds meer bedrijven zijn opzoek naar personeel. Om nog sollicitanten te krijgen moet je daarom opvallen. Hier kunnen we u bij helpen.

Lees verder

Hoe dit heeft uitgepakt voor onze klanten?

Ook meer resultaat uit online marketing?

Net als onze andere klanten ook meer resultaat halen uit online marketing?

We helpen u hierbij graag. Nodig ons uit voor een bakje koffie, en we bespreken de mogelijkheden. 

Google reviews

Online marketing in Terneuzen voor webshops

Een succesvolle webshop is voor velen een droom. De webshop opzetten én soepel laten lopen is lastiger. Er moeten bijvoorbeeld voorraden beheerd worden. Daarnaast zijn een soepele betaling, emailmarketing en vindbaarheid in Google belangrijk.

 

Ons online marketingbureau kan een webshop voor u realiseren, zodat:

 • U eenvoudig en overzichtelijk zelf voorraden beheert

 • Uw webshop toekomstbestendig is

 • U makkelijk zelf aanpassingen maakt in uw webshop

 • Uw online shop goed wordt gevonden in Google

Indien u wilt kunnen we ook uw producten fotograferen, voor een optimale productpresentatie.

bottom of page