top of page
Open Site Navigation
Logo MKB online marketing

Google optimalisatie

De cijfers hierboven liegen er niet om: hoger in Google is meer bezoekers.  Er zijn 2 manieren om hoger in de resultaten te eindigen. Dit kan door uw website te optimaliseren voor Google (SEO) of u kunt met een advertentie bovenaan komen te staan (SEA).

Nieuwsgierig geworden wat er voor uw website mogelijk is? Neem gerust contact op voor ons gratis advies!

Slecht vindbaar in Google? Weinig bezoekers op uw website? Dan is Google optimalisatie door middel van SEO & SEA interessant voor u.

Hoger in Google

Google in getallen: 

0,78%

 van alle zoekers in Google klikt op een resultaat vanaf pagina 2

68%

Van alle online ervaring begint bij een zoekmachine

92.5%

van de mensen gebruikt Google als zoekmachine.

Zoekmachine seo optimalisatie

Search engine optimisation (SEO)

De benodigde hoeveelheid optimalisatie verschilt per website en per zoekopdracht waarbij u hoger wilt komen. Benieuwd wat er voor uw website mogelijk is? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

 Met SE O optimaliseren wij u website zodat deze beter vindbaar is in google. Het fijne aan SEO is dat dit gratis is. Google heeft een algoritme wat websites analyseert en de ranking bepaald. Er is dus een constante strijd met andere websites om beter te presteren en hoger te komen in Google.

SEO levert daarom ook geen snel resultaat op maar is een doorlopend proces om de website te optimaliseren. Maar uit ervaring weten we, de aanhouder wint! Meer info? lees ons seo artikel. 

Search engine advertising (SEA)

De prijs die u betaald per klik verschilt per zoekwoord waarop u adverteert.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw website? Neem gerust contact op voor advies of een vrijblijvende offerte!

SEA zijn de geadverteerde websites die boven aan de zoekresultaten in Google verschijnen. Bij SEA kiest u op welke zoekwoorden u boven aan wilt komen in Google.

Het fijne aan SEA dat er alleen wordt betaald per klik. U betaald dus alleen als er daadwerkelijk iemand op uw websites terecht komt. Hierdoor kunnen we gerichte campagnes uitvoeren die u gegarandeerd bezoekers oplevert naar uw website.  

Adverteren in google ads
Adverteren op google
bottom of page